maanantai 21. lokakuuta 2013

Error 

Viikko sitten eräänä aamuna herätessä olkapää oli kummallisen arka. Käden saaminen paidanhihaan aiheutti kipua. Ajattelin, että olen nukkunut jotenkin pahasti käden päällä ja siitä vaiva on aiheutunut. 

Sen jälkeen kipu olkapäässä ja olkavarressa on päivä päivältä lisääntynyt. Lääkitsin sitä kylmägeelillä. 

Eilen piti siirtyä jo Buranaan. Autolla en uskaltanut lähteä ajamaan, sillä käden nostaminen reideltä vaihdekepin nuppiin oli kivuliasta. Tätä tekstiä kirjoitan vasemman käden yksisormisysteemillä. Hiiren olen siirtänyt väärälle puolelle, kuten kuvasta näkyy. Oikea käsi lepää reidellä. Takkuiselta tuntuu tämmöinen.
 
Blogi jää nyt tauolle odottamaan parempaa aikaa.
 
 

 

8 kommenttia:

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Voi, voi. Olisiko kortisonipuudutepiikistä apua.

Merja kirjoitti...

Heidin pakeille hopi hopi. Noin isoon niveleen pistää tiettävästi silmälaseittakin. Mitä me muuten seurataan, ellet kirjoita.

Anonyymi kirjoitti...

Kantilaisessa hengessä mietin ennalta määritettyjä tulkintoja...sitä sokeutta jolla kuvaa/elämää katsomme--
...kerroinhan olevani erinomainen höperehtijä; pidän myös paljon kirjoista.
Uunissa gratinoitu kukkakaali, paahtoleipä ja haudutettu tee sekä mieluisa elokuva/kirja auttaa moneen--, mutta ehkäpä ei kuitenkaan kuvaamaasi olkavarren jomotukseen. Parantumisiin.
-unna-

Kari Rydman kirjoitti...

Oikean käden olka- ja rannetulehdukset ovat läheisiä tuttaviani, ja johtunevat osittain tietokoneella työskentelystä. Olen saanut kortisonipiikkejä, joskus patantaviakin, olen kokeillut akupunktiota, turhaan, mutta parhaimmalta tuntuu hierojani ("jäsenkorjaaja", perinteisen hieronnan spesialisti), joka jo pari kertaa on onnistunut saamaan mitkälie fluidumit liikkeelle. Uusin parannus tapahtui juuri viime viikolla. Tällä hetkellä ei satu enää, ei edes kyssään menneessä niskassa, joka on se toinen riesan alku.

Anonyymi kirjoitti...

Minullekin aivan tuttua olkapäiden kipuilut, se tulee jatkuvasta yksioikoisesta käsiradan liikkeestä tai käden joutumisesta virheelliseen ääriasentoon. Lääkäri tai Fysiohoitaja tietää kertoa tarkemmin kunhan on saanu kätesi penkille.Siihen voi tepsiä voimistelu liike.
Nykyään käytän Mobic 15 mg tulehduskipu lääkitystä, lääkärin reseptillä. Näyttää siltä että pitkä lääkitys, niin kaun kuin olen työelämässä.Paranemisiin, asioilla on taipumus järjestyä !

Unknown kirjoitti...

Voi kurjuus... Toivottavasti käsi paranee pian!

Sari kirjoitti...

Täällä kohtalotoveri kirjoittelee. Työstä johtuvaa olkapääkipua joka säteilee peukaloon, välillä vihlaisee oikein kunnolla. Lääkärissä käyty ja ohjeeksi saatu, kuinkas ollakkaan, buranakuuri. Mielenkiinnolla odotan sinun kokemuksia lääkäristä!

Roope Dessutom kirjoitti...

Kiitän toivotuksista.

Ei tullut mennyksi lääkäriin. Pikkuhiljaa tuntuu paremmalta ihan omin konstein.

Luulen, että osuvin arviointi oli tuo Liirunin "käden joutuminen virheelliseen ääriasentoon". Nyt täytyy varoa, ettei niin käy uudestaan, ei edes nukkuessa käsivarsi tyynynä posken alla.

Dessu