torstai 4. lokakuuta 2012

Paha elämä 

Flunssa iski. Tuli paha elämä: räkää, yskää, pientä kuumetta. Taisi käydä niin, että basilli lensi nenään kulttuurikävelyllä Tuusulan rantatiellä muutama päivä sitten. Sen siitä saa, kun on olevinaan kulturelli.
 
Ei tunnu auttavan edes kuuma rommi viinimarjamehulla maustettuna. Tai kyllä vähän auttaa, mutta vasta kun useamman kupillisen nautin. Varmaan se viinimarja.  

Kaivoin kirjahyllystäni ainoan siellä olevan lääkitystä koskevan painotuotteen. Se on kyllä aika vanha, vuodelta 1933, joten lääketiede on saattanut jonkin verran kehittyä niistä ajoista. Mutta toisaalta tämä Rovasti Heumannin kirjoittama esite on näköjään saavuttanut valtavan suosion, kuten kansikuvasta näkyy.  

Löysin tämän oppaan kesäasuntoni aitan ullakon valtavasta lehtikasasta. Siinä on 18 sivua täynnä opastusta kaikkien kuviteltavissa olevien tautien hoitoon. Pistän tähän pari näytettä. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi.  

Perehdyn nyt rovastin oppaaseen. Enköhän tästä tokene. Vieläköhän näitä tabletteja, tippoja ja pulvereita apteekista saa?

 

3 kommenttia:

kariav kirjoitti...

Paha elämä voi olla seurausta flunssatartunnasta, kuten sinun tapauksessasi, tai sen voi saada aikaan myös huono elämä.

Heumannilla on laaja valikoima nykyäänkin.

Mahtoikohan listalla olla aikoinaan Z-alkuista hyönteismyrkkyä.

Sari kirjoitti...

Suosittelen hoitamaan flunssan kunnolla. Töissäni olen tavannut ihmisiä jotka ovat saaneet taudin uudestaan ja osalla nuha tai yskä vaivannut kuukausia.

Minä uskon villasukkiin, herkukkamehuun, lepoon, hyvään kirjaan & elokuvaan sekä villasukkien neulomiseen.

Pikaista paranemista !

Roope Dessutom kirjoitti...


Kiitän ohjeista ja lohdutuksesta.

Kiitän myös Heumann-linkistä. Tällaisesta en tiennytkään. Luulin, että rovastin lääkitysohjeet olivat kokonaan mennyttä aikaa. Kylläpä on firman julkisuusimago muuttunut.

Selailin vihkosta, ei sieltä löytynyt mitään Z-alkuista. Ainoa hyönteisiin viittaava oli salva hyönteisten pistoja vastaan, mutta siinäkään ei ollut tuotteelle nimeä.
Dessu