maanantai 29. lokakuuta 2012

Kiusanhenki kimpussani 

Minulla on kavereitteni joukossa yksi ilkimys - varsinainen pahanilmanlintu, jolta en saa rauhaa. Ammatiltaan hän on hieroja ja kuntosaliyrittäjä. Hän asuukin melkein naapurissani, joten saatan törmätä häneen harva se päivä pahaa aavistamatta.  

Hän jaksaa natkutta kielteisessä sävyssä. Olen hänen mielestään aivan kelvoton ihminen. Hän kehtaa väittää, että olen treenauksen tarpeessa. Olen yrittänyt selittää, että minähän kävelen päivittäin pitkiä työmatkoja ja muita kierroksia pitkin kaupunkia. Hänen mielestään se ei riitä. Pitäisi treenata käsiä, hartioita ja selkää.  

Tähän olen yrittänyt selittää, että minähän voimistan käsi- ja selkälihaksia kaiket kesät. Puiden pilkkominen, ruohonleikkurin lykkääminen ja vesiämpäreiden kantaminen ovat juuri sitä. Ja aivan erityisesti korostin, että työnnämme naapurin äijien kanssa kuulaa saunailtojen jäähdyttelytauoilla. Hänen mielestään tällaiset eivät riitä. Pitäisi treenata myös syksyisin, talvisin ja keväisin. Töölöntorin kerrostalossa en voi tehdä kirvestöitä enkä lykätä leikkuria enkä työntää kuulaa, joten minun pitäisi ostaa kotiini treenausvehkeitä. Tai käydä salilla treenaamassa. Tai ruveta nyrkkeilemään niin kuin Kalle Holmberg rupesi.  

Kerran olin varomaton ja päästin hänet kimppuuni fyysisesti. Siis hieromaan. Heti hän alkoi valittaa, että niskani on kireä ja hartiat jumissa ja ties mitä. Pitäisi mennä kuntosalille ja hierottavaksi kerran viikossa. Akupunktiokin olisi aiheellista.  

En helvetti uskalla mennä. Enhän minä osaa käyttää niitä kuntosalin vehkeitä. Ne ovat nuorille ja notkeille - olen nähnyt kuvia. Hieronta sattuu. Piikkejä pelkään. Nyrkkeilemään en ainakaan rupea, sellainen ei sovi vanhalle sivarille.  


Ehkä hankin kotiin niitä venyttelyvälineitä ja treenaan omin päin. Kuvassa on yksi kiinnostavan näköinen vaihtoehto. Sillä saisi tuloksia aikaan kahdessa viikossa. Kuten tekstistä voi lukea, vakuuttavia tuloksia on saavutettu. 
 


 

5 kommenttia:

ADaze kirjoitti...

Bullworker! Isäni tilasi tällaisen, oli varmaan vielä 60-lukua. Tää oli tosi hieno silloin. Ja tämä on edelleenkin isälläni tallessa. Tää on niiiin mun lapsuuttani <3

Roope Dessutom kirjoitti...

Entä käyttökokemukset? Tepsikö se jäykkään niskaan ja kireisiin hartioihin? Kannattaisiko minunkin hankkia?
Dessu

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin tehoaa, vain hiukan entistä jäykemmiksi tulevat, kunhan ei liikaa revittele!

Heidi kirjoitti...

Mielenkiitoista: kommenttisi tuli sähköpostiini, muttei blogiini. Tytär tulee tiistaina ohjaamaan minua kuntosalilaitteiden käyttöön. Työpaikan kuntosalin seinässä kylläkin lukee "Ei personal trainereita!"

Poikaystävälläni (kouluaikaisella) oli Bullworker. Hän mittasi hauiksensa mukana seuranneeseen vihkoon, mittauksia oli pari, niiden perään oli kirjoitettu "paskat".

Roope Dessutom kirjoitti...


Outo ilmiö, blogiin se oli tarkoitus lähettää. Jotain outoa tapahtui, osaisikohan joku tekniikkaa ymmärtävä selittää? Eihän tuollaisen pitäisi olla mahdollista.

Ehkä joskus saamme lukea blogistasi, oppiiko niitä vehkeitä käyttämään ja ovatko ne niin kamalia kuin miltä ne näyttävät.
Dessu