perjantai 5. marraskuuta 2010

Huulipunaa

Dessu on aina ollut naiskauneuden ihailija. Kukapa mies ei olisi? Ihailu ei ole vähentynyt kypsemmälläkään iällä.

Tässä tarkoituksessa Dessu ei malta olla lähettämättä yömyöhällä ranskalaisten vieraiden asiakastapaamisesta kotiin palattuaan suomalaisten naislukijoidensa iloksi ja hyödyksi ohjeita, joilla kauneuden määrää entisestäänkin lisätään.

Blogin mieslukijat älkööt pahastuko tällaisesta yksipuolisuudesta. Saattaa tämä koitua teidänkin iloksenne.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Edellisen kommentin sana 'muistelo' saattoi sisältää sen jakkarankin ! ;-)) Nyt oli luettava teksti kahdesti, jos vaikka jäi huomaamatta itse tarinan opetus.

Juuri näin punattin huulia ennen. Huulipuikolla ja siveltimellä. Katselin tarkkaan, mitä äitini teki. Miltähän vuodelta leike mahtaa olla?
Nykypunissa on sivellin ja huulia rajataan siihen tarkoitukseen valmistetuilla kynillä. Miksi ? Kassakone pitää saada kilkuttamaan. Huulipuikon/-punan sijaan myydään kaksi tuotetta.

Huulien herkkää pintaa ei muuten kannata harjailla - pehmeys ja sen aiheuttama tunnelma katoaa suudelmasta. Pinta rohtuu ja punattuna näyttää luotaan työntävältä. - Ihana pehmeys syntyy 'mansikkaisella' tai 'kirsikkaisella' huulirasvalla! Houkutteleva maku tulee kaupanpäälle.

'Sivummalta seuraaja'

Sari kirjoitti...

Aivan ihanaa tekstiä, lukijaa teititellään. Nykyään ollaan heti niin tuttuja että sinutellaan. Haluaisin jonkinlaisen kultaisen keskitien "ennen vanhaa" - nykypäivän meinikiin.

Kari Rydman kirjoitti...

Naiset vaan on niin perusrumia, että joutuvat turvautumaan tällaiseenkin vilunkiin! :)

Nimetön kirjoitti...

...ihana huomata, että 'teitittely' on muidenkin mieleen! Syntipukki ei suinkaan ole englannin 'you/You' - se on kasvatuksesta kiinni!

'Kauneus on katsojan silmässä' - eihän rumaa ole olemassakaan !

Herra Dessutomille parhaimmat terveiseni ihanista kirjoitelmista! Maltan tuskin odottaa seuraavaa.

'Sivummalta seuraaja'