maanantai 22. marraskuuta 2010

Aina valmis mihin vaan

Dessulla kävi vanhanaikaisesti. Niin käy niille, jotka eivät osaa sanoa ei.

Vuoronvarausviraston kehityspäällikölle tuli äkillinen este lähteä koulutukseen, johon hänet oli ilmoitettu. Tarvittiin sijainen. Soitettiin Dessulle.

Dessuhan on kuin partiolainen: aina valmis mihin vaan - erityisesti jos ei tarvitse itse maksaa. Niinpä Dessu lentää tiistaina aamulla varhain Saariselälle tunturihotelliin saamaan koulutusta. Aiheesta ei ole niin väliä, kunhan jotain.

Ikään kuin Dessu tässä iässä ei muka osaisi jo kaikkea, mikä on tarpeen osata.

Mutta kun on koulutusta tarjolla, pitäähän siitä joku lähettää nauttimaan, budjetissakin on siihen momentti. Jäisi muuten käyttämättä vaivalla anotut määrärahat. Sellainen leväperäisyys kostautuisi tulevissa määrärahoissa.

Niinpä Dessu haki ullakkokomerosta matkalaukkunsa ja alkoi pakata. Pakkaskelin vaatteet - juurikaan muuta en tarvitse. Kirjaksi valitsin Jake Nymanin ”Kovan päivän ilta”. Enemmänkin selailtavaksi kuin luettavaksi.

Läppäri tulee tietenkin mukaan. Samoin iPod. Jos vaikka kuuntelisin salaa luennolla kuulokkeista musiikkia.
Dessu poistuu siis Töölöntorilta ja myös netistä muutamaksi päiväksi.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Olin ihan kauhuissani kun katsoin äsken mittaria, - 10. Minua ei saisi lähtemään pohjoiseen, tulee kylmä pelkästä ajatuksesta.
Muutama vuosi sitten järjestin firmalle, missä olin aikoinaan töissä matkan jossa suunnitellaan ja virkistäydytään. Ajankohta oli talvi. Ehdotin viikon matkaa Espanjaan, pomo ei suostunut. Hän ehdotti takaisin viikon matkaa Lappiin, en suostunut. Lopulta päädyimme Tallinaan ja matka oli onnistunut. Vieläkin kun juttelen edellisen pomon kanssa hän kysyy "miten olisi matka Lappiin" :)

Mukavaa seminaaria ja toivottavasti sinulla on tarpeeksi vaatetta mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa matkaa! Antia myös koulutukseen, iPodilla tai ilman !

'Sivummalta seuraaja'

Anonyymi kirjoitti...

Aloitin viimevuodesta, nyt on helmikuukin kommentoitu

Anonyymi kirjoitti...

Cleo viidestä seitsemään. Kiva katsoa hyvä leffa vuosien jälkeen.