maanantai 21. helmikuuta 2011

Naisten valta

Nuori iltavahtimestarimme kertoi tupakkatauolla:

Olivat poikien kanssa istuneet lauantai-iltapäivää Sport Pubissa. Isolta screeniltä katsottiin Canal Sportin tärkeää NHL-lätkämatsia. Nuoria jannuja, kalja vaahtosi, fiilis korkealla. Sitä reilujen jätkien perusnautintoa.

Astuipa tupaan kolme kaunista naista. Äijien meuhkaaminen vaimeni. Luotiin katseita.


Naiset istuivat pöytäänsä ja tilasivat jotain hienoa drinkkiä. Kohta yksi meni muina naisina screenin luokse ja sanoi: ”Gilmoren tytöt” alkaa. Näppäili toisen kanavan.


Sitten katsottiin joukolla Gilmoren tyttöjä. Luotiin edelleen katseita.


Mutta ohjelman loputtua naiset lähtivätkin pois

.

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Luin tarinan ja mieleeni tuli laulu "naisiin ei voi pieni poikanen luottaa..."

Kari Rydman kirjoitti...

Täällä oli ravintola, jonka karvalakkipuolelta sai juopuneen rähinöitsijän sovinnolla ulos vain kaikkein nuorin, pienin, hennoin ja söpöin tarjoilijoista.
Luulenpa, että atavistinen äidinpelko muistuu mieleen raavaallakin uroksella kun alkoholi on riittävästi turruttanut aivojen kuorikerrokset ja ollaan liikkeellä ydinjatkeen varassa... :)

Roope Dessutom kirjoitti...

Minun kokemukseni taas sanoo, että kyllä naisiin voi luottaa, kunhan ovat yksitellen liikkeellä, kuten Kari Rydmankin edellä sanoo.

Ongelmia tulee kokemukseni mukaan vain silloin, kun ne ovat porukalla matkassa. Silloin - pieni poikanen, ja vähän varttuneempikin - varo ...

Dessu