sunnuntai 19. helmikuuta 2017

"Monta vaaraa ompi eessä - -"

Kaveria harmitti.

Hän oli lähtenyt ylittämään katua suojatiellä juuri kun jalankulkuvalo muuttui punaiseksi. Kyllä silloin vielä ehtii alta pois ennen kuin autot kaasuttavat liikkeelle.

Silloin hän oli huomannut pikkutytön, ehkä kolmi- nelivuotiaan, rynnistävän edessään kadulle. Hän nappasi kakaraa kädestä kiinni eikä päästänyt tätä autojen eteen vaan talutti takaisin jalkakäytävälle. Lapsi säikähti ja alkoi huutaa.

Silloin näyteikkunan edestä kääntyi naishenkilö, sellainen isoäiti-ikäinen, ja nosti metelin.     - Mitäs täällä? Päästä heti irti lapsesta.

Kaveri yritti selittää mutta ei onnistunut sanomaan mitään, sillä ilma oli sakeana kaikenlaista perverssiä pedofiiliä. Muutama ohikulkijakin pysähtyi kuuntelemaan. Katseista näki ajatusten laadun.

Ei auttanut muu kuin mutista anteeksipyyntö ja lähteä häpeissään menemään.2 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Kaikki miehet ovat raiskaajia ja pedofiilejä. Kyllä sen jo kaikki tietävät, ainakin ne jotka ovat käyneet netissä tai kuunnelleet naisten tietotoimistoa. Jos mies ei ole vielä raiskannut, niin mitä se todistaa? Kyllä hän sen ennemmin tai myöhemmin kumminkin tekee.

Roope Dessutom kirjoitti...

Hmm, tätä en tunnista. Lienee ironiaa vakavalla naamalla? Tai sitten machomiehiltä kuultua olkiukkomeininkiä feministien vastustamiseksi? Ei ole ainakaan minun korviini osunut tällaista maalailua.