sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hyödyllinen taito? 

Oli pitkä jono, joka eteni hitaasti. Välillä se tuntui kokonaan seisahtuneen paikalleen. Sellaisen sietäminen on vaikeaa. 

Aloin seurata katseellani erästä edessäni seisovaa jonottajaa. Täytyy sanoa, että hän oli taitava. Hienovaraisesti hän siirtyi jonossa yhden sijan eteenpäin ilman että kukaan ohitettava huomasi. Ja sama uudestaan. Ja uudestaan. Pian hän oli edennyt niin kauas, etten enää nähnyt häntä. Laskujeni mukaan ainakin 20 sijaa eteenpäin.  

Huomasin ajattelevani, että tuollainen taito olisi minullekin hyödyllinen. Monessa jonossa taito olisi tarpeen ja sillä saavuttaisi etua. Oppisinko minä? Yritin tarkkailla oppiakseni.

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
elokuvat; loma roomassa ja la dolce vita koskettavat itse elämää kauniisti, ihmisyyttä ja rakkautta. Mutta miksi torjua rakkaus kun se aidoimmin on? Jo antiikin jumalat tajusivat, että rakkautta on mentävä kohti, vaikka kuinka jumaluus karisisi.
Franz Liszt - Liebestraum - Love Dream
Oliko hyvä elokuva
Yst.terv. Unna

Roope D kirjoitti...

Unna: Kirjoitan tuosta Rakkautta ja anarkiaa -festivaalista ja sen tarjoamista elämyksistä myöhemmin, sitten kun se on kokonaan ohi.

Pahoittelen erehdystä edellisen kommenttisi allekirjoituksessa. Ehdin jo ihmetellä, onko runoilija itse liittynyt blogini lukijaksi.

Dessu