maanantai 29. marraskuuta 2021

Yleiset totuudet

Vertaukset ja yleiset totuudet ovat epämukavia, eivätkö olekin?

Heti alkaa miettiä, mitä tuo voisi tarkoittaa. Heti alkaa löytyä sopivia kohteita. 

Tulee sellainen epämukava toisaalta ja toisaalta -olo. 

Toisaalta: noinhan se on! 

Ja toisaalta: taidanpa ohittaa tämän, tulee vain paha mieli ja lisää taakkaa kannettavaksi. 

(Kuva: René Magritte: Valinta - 1947)

 

4 kommenttia:

Mikael kirjoitti...

Kaiken edellä mainitun lisäksi on olemassa Tie jossa ei tarvitse vaihdattaa naamaria.

Parahin Dessu lähetin sinulle sähköpostia, odotin sinun toimineen itsesi ja kanssa matkaajien iloksi. Voiko sp leijua pilveen. Joka tapauksessa Mm blogia ei ole kenenkään käytössä, mutta jos sinä vaalit tilastoa...

Roope D kirjoitti...

Lauri, löysin nyt blogisi, aikaisemmin en, kun Google tarjosi monia samannimisiä vanhoja bogeja.

Hienoja kuvia osaat ottaa. En kuitenkaan lisää blogiasi tähän sivun oikean reunan luettelooon, sillä olen alusta asti jättänyt pois listalta kaikki ideologisesti sitoutuneet blogit, siis kaikki, riippumatta suuntauksesta. Tarjolla on ollut myös sinun näkemyksellesi vastakkaisia aatteita, mutta pois ovat jääneet.

Mielipiteitä kommenteissa ja blogeissa voi toki esittää ja niitä esitän itsekin. Raja kulkee siinä, että blogiini ei tule minkään nimetyn aatteen saarnaajaa. En halua blogini olevan minkään aatteen julistusfoorumi, edes välillisesti.

Edellä sanottu ei tietenkään estä minua lukemasta blogiasi, varsinkin niiden kauniiden kuvien takia. Toivotan sille menestystä jossain muualla. - Vanhan, käytöstä poistuneen blogisi poistaminen listalta ei jostain syystä onnistunut normaalilla tavalla. Syytä en heti keksinyt. Yritän vielä.

Mikael kirjoitti...

Hyvin perusteltu ja uskottava selitys. Tuosta ideologista puheen ollen, olet siis sulkeutunut omaan ympyrääsi jossa olet oman ideologisen näkemyksen herra.
Suuntaus sekin.
Olen tykännyt sinun mustasta huumorista ja olet aina ollut avoin mielipiteessä. Toivotit menestystä muualla, mutta siinä tuotan sinulle pettymyksen. Olen edelleenkin paikoillani 😄 piipahdan blogissasi. Voithan jonain päivänä pyörtää aatteesi.👏

Sirpa kirjoitti...

Tuota Magritten kuvaa en muista nähneeni, vaikka hän on suosikkini surrealisteista. Sitä ei tainnut olla edes Brysselin taidemuseon Magritte- kokoelmassa, joka on varsin laaja. Mahtavia oivalluksia!